lagi berapa kg nak capai 55?

Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

Ikut La...

Friday, June 14, 2013

Cabaran: Siapa Banyak Turun Kami Belanja Makan (CSBTBM)

al salam alaykum

aku create satu contest sendiri, dgn budak2 ofis dan Miza dan kawannya... tak ramai pun, 6 org je...
takde syarat takde apa... ikut ska hati, janji ada turun... akan berakhir pada bulan 9 nnt, insyaAllah...
harap2 aku tak tumbang...


hari ni berat aku ialah: 62.3 kg...

minggu lepas: 63.0 kg...

alhamdulillah...

mesin threadmill mini aku tu, dok bersandar je tepi dinding...

bila nak mula pun tatau...


5 comments:

salina yusof said...

slm. sy ada cara bagaimana anda blh kurus dgn mudah without guna pape produk.
http://www.weighttrainer.blogspot.com
tq

Nazira Yaacob said...

Hi dear, I was the same like you. But then consume product Shaklee berjaya kurangkan 4 kg in a month without exercise provided kena ikut aturan makan. Before that ada la makan produk lain but tak berkesan pun. Kalau exercise lagi la confirm dapat turun lagi banyak kan.
K la. All the best.
Kalau berminat nak tau macam mana I kurus dengan Shaklee and tips rahsia I bole email kat i naazyra@gmail.com :)
Dah buat biz pun dengan Shaklee ni sebab sendiri guna pun berkesan, rekemen kat orang lain pun berkesan.

Che'Yah Vitamomma said...

salam ramadhan.. salam perkenalan..
yang penting untuk kurus kena lakukan kalori defisit..
kena kontrol apa yg kita makan..
boleh nak makan tapi kontrol..
kalau boleh elakkan air manis dan kafein.. kafein menyebabkan air dalam badna cepat terhidrat.. dan menyebabkan kita cepat lapar..

saya dah turun 4kg dlm masa 2 weeks.. seronok sangat.. cubalah..

May Wong said...

Hello

Kamu boleh lose weight dengan green coffee bean extract fat burner.
Ia fat burner pertama yang ada kelulusan kementerian kesihatan & halal.

Amat sesuai untuk laki dan ppuan.
Boleh bakar lemak 2X ganda.
Jom kurus kat
www.malaysiafatburner.com

jaja minchul said...

hai awak ;) awak nak kurus tanpa berdiet ? tanpa bersenam berat berat . kita tau mcm mna , kita hilang 4kg dlm 3minggu, bonus muka reshape , nak tau tak mcm mna ? whatsapp/text saya : 0176383507