lagi berapa kg nak capai 55?

Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

Ikut La...

Tuesday, March 8, 2011

Sesi Timbangan - Minggu Pertama

Al Salam Alaykum

sangat berdebar pagi td nak menimbang... Sabtu dan Ahad penuh dengan dugaan! mana tak berdebar!

jeng jeng jeng....

berat saya utk pagi ini ialah:


jelas tak?

65.2 kg!

alhamdulillah! ada penurunan! target saya seminggu turun sekilo sahaja... tp utk minggu pertama ni, alhamdulillah, turun 1.7 kg! kot-kot btul mcm dlm TBLA, minggu pertama turun baaaaaaaaanyyyyyaaaaaaaaaaaaakk gitu... minggu seterusnya, nak turun mcm tanak turun je...

BMI saya, masih lagi overweight:

Your Body Mass Index (BMI) is: 25.5.

This would be considered overweight.


peratus penurunan: 2.54%


Kay... chaiyyookkk!!!

11 comments:

Tilot said...

Hi kay..
wah!!! betol2...mcm TBL minggu pertama trun byk...nanti next week harap2 tetap ada penurunan kan

Tilot said...

Kay..
Saya dari miri...ala... jauh la pula dari kuching.. kalau x, dpt jumpa kay kan..
Betol la tu tmpat2 yang kay sebut tu.. hehehe...sarikin wajib pegi..
lain kali kalau pegi miri, bgtau k..

Kehelan said...

oooo... sy dh sampai Miri bulan 1 arituh... daki Pinnacles, Taman Negara Mulu...

nasi lalapan sangat sedap!

noorcahaya said...

(@_@)jeles.. huh...tak pe.. tggu next week.. muahahahah

Tilot said...

ye ke?? wah..kay suka daki gunung eh? bestnya..terlmbat pulak kenal kay..hehee... saya minat jugak, tapi xde kwn2 yg sama hobi mcm tu.. :)

gunung kinabalu dah pegi x?

Kehelan said...

Tilot...

thn depan kot nak daki Gunung Mulu, tp tatau lg laa jadi ke tak... maklum laa dh tua... :)

kawan-kawan sy akan ke Kinabalu lg sekali 6hb April nnt... nak ikut diorg?

boleh baca pengalaman saya kat Mulu

http://kehelan.blogspot.com/search/label/Mulu

Kinabalu kat sini

http://kehelan.blogspot.com/search/label/Sayang%20Kinabalu

Tilot said...

tak sempat dah tu nak ikut kay.. mesti dah confirm bayar semua.. :)
ok..kalau jadi g gunung mulu next year bgtau la ye..
hehehe...mana tau ada rezeki..dpt ikut

aullea said...

wah tahniah kay..byk tu 2kg..lea skrg sudah naik daaa..adoi sik mkn nasik and mkn bukan2 jer..

Kehelan said...

Hi Lea...

1.7kg je... Tilot 1.8kg

nnt bila Lea dh sehat, boleh mula semula!

**NuJie** said...

tahniah kay..byk turun tu...

Kehelan said...

Nujie... nak kena maintain yg susah ni...