lagi berapa kg nak capai 55?

Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

Ikut La...

Thursday, September 22, 2016

Awak nampak berisi la!

Al salam alaykum

Bos aku, En. Monshi speerti biasa akan menimbang berat dia guna penimbang aku. Dan dia tego aku semalam

Kay, awak nampak berisi la. Saya ingatkan sapa td kat mesin potostat tu, rupanya awak. Tengok tudung pink awak tu, lagi la nampak berisi.

En. Monshi jahatttt!

Tapi, aku naik penimbang hari ni, terkejut wehhh!

Baru je dua minggu lepas 60 kg, kali ni 62 kg? 2 kilo dlm masa 2 minggu!!!!

Apa aku makan ni? Uwwaaaaaaaa

Kena masuk geng Haida dah ni, diet dan senaman!

Monday, September 5, 2016

Mari kita bermula semula

Al salam alaykum

Berat hari ini ialah: 60.8 kg

Marilah kita cuba lagi mendapat 57.0 kg

Sunday, July 24, 2016

Dah gemuk balik!!!

Al salam alaykum

Apabila gelang tak menggelongsor laju di pergelangan tangan, dah gemuk semula la tu!

Kena mula rejim diet semula!

Tapi, nak makan rendang daging lagi! Uwwaaaa

Biskut ala-ala koko oat crunch yg dh habis setengah balang!


Thursday, February 25, 2016

57.8 kg

Al salam alaykum

Baru dpt 57.8 kg. Itu pun sbb puasa 4 hari berturut2. Puasa Isnin Khamis dan puasa hari putih. 

Budak kat ofis ckp sbb puasa mmg la dapat. Tapi aku makan tetap cukup kalori 1200 sehari. 

Minggu depan naik la tu jadi 60 kg semula. Heheehe

Thursday, December 31, 2015

Azam nak 55 kg bawak ke tahun depan

Al salam alaykum

Hari ni timbang, masih lagi 59.4 kg...

Susah sungguh nak maintain 58 kg, apatah lg nak mencapai 57 kg...

Jaga makan bukan segalanya!

bila nak mula berlari? bersenam? berdaki mendaki?

Maka, mulakan ia pada 1/1/2016.


Thursday, October 22, 2015

58.6 kg!

setelah sekian lama statik 59-60, hari ni dapat 58.6 kg!

Alhamdulillah... tapi mungkin sekejap, sbb weekend ni balik Kuantan... :)